'*** Seguimiento con tagmanager
Espacio Legal - Despatx d’advocats
Esteu veient:

Asessorament i gestió financera i comptqable

A Espacio Legal | Law & Tax tenim un departament dirigit a autònoms i petits empresaris: l’Àrea Financera i Comptable, destinada a ajudar als nostres clients a gestionar millor la seva empresa.

El nostre valor afegit en comparació amb un servei d’assessoria comú, passa per oferir el suport d’un departament jurídic i fiscal capaç d’aportar les millors solucions a les necessitats de cada client, així com pel fet de disposar dels recursos legals pertinents en cas que sorgeixi algun inconvenient.

Ens ocupem de la gestió de comptabilitat per a autònoms i societats, tramitem les obligacions tributàries bàsiques, gestionem eventuals sancions i requeriments de gestió tributària i atenem qualsevol tipus d’eventualitat financera, inclosa la gestió de tresoreria.

La filosofia de Espacio Legal | Law & Tax i del seu director i fundador, el lletrat Marcelino Tamargo, passa per la prevenció i l’assessorament especialitzats, és a dir: consultar qualsevol moviment amb experts, buscar la millor opció en cada cas i evitar veure’ns embolicats en processos judicials derivats d’una mala gestió. La majoria de conflictes amb l’administració, particulars o empreses es podrien evitar simplement acudint als professionals adequats.

Espacio Legal - Despatx d’advocats