'*** Seguimiento con tagmanager
Espacio Legal - Despatx d’advocats
Esteu veient:

Dret mercantil i societari

El Dret Mercantil és el conjunt de normes encarregades de regular el comerç, l’empresa, el mercat o l’activitat econòmica privada.

A Espacio Legal | Law & Tax tenim una àmplia experiència i especialització en les diferents àrees d’aquest àmbit: dret de la competència, dret de la propietat industrial, dret societari, títols de crèdit i de valors, dret bancari, dret d’assegurances, dret del mercat financer, dret de la navegació i dret concursal.

Una de les branques del Dret Mercantil és el Dret Societari, que s’ocupa de les relacions entre les societats. A Espacio Legal | Law & Tax disposem d’un excel·lent grup de professionals encarregat d’assessorar i representar a companyies nacionals i multinacionals en tot tipus d’operacions societàries, com fusions i adquisicions, reestructuracions societàries, accions de capital inversió, dissolucions societàries o concurs de creditors entre d’altres.

 La contínua internacionalització dels negocis suposa la necessitat de conèixer a fons la normativa internacional relacionada amb el dret mercantil. A Espacio Legal | Law & Tax ens hem especialitzat en Dret Mercantil Internacional, sobretot en casos protagonitzats per entitats financeres, l’activitat de les quals està cada vegada més subordinada a allò que dictaminen les autoritats comunitàries.

Espacio Legal - Despatx d’advocats