'*** Seguimiento con tagmanager
Espacio Legal - Despatx d’advocats
Esteu veient:

Dret penal econòmic

A Espacio Legal | Law & Tax disposem d’un equip de juristes especialitzats en Dret Penal Econòmic, és a dir, en la defensa d’empresaris i directius que s’enfronten a processos penals per raó dels seus càrrecs.

El nostre bufet, dirigit pel lletrat Marcelino Tamargo Menéndez, s’ocupa tant de la prevenció del delicte per a la persona jurídica com de la seva defensa davant els tribunals de justicia

Es tracta d’un tipus d’assessorament legal altament especialitzat i personalitzat que exigeix grans dosis de dedicació al client, un aspecte que a Espacio Legal | Law & Tax cuidem especialment. A causa d’això ens hem convertit en una referència en l’àmbit jurídic a Espanya pel que fa al desenvolupament d’aquest tipus de defensa.

En funció del tipus de procés, també hi intervé un equip multidisciplinar de professionals d’altres departaments del despatx, altament especialitzats en totes les possibles branques del dret implicades: fiscal, mercantil, administratiu, urbanisme i propietat intel·lectual i industrial.

Ens centrem en procediments relatius a: delictes societaris, d’insolvència punible i contra la propietat intel·lectual i els drets d’autor. També en delictes econòmics, fiscals i de blanqueig de capitals, a més dels relacionats amb l’urbanisme i el medi ambient, la prevaricació i el suborn.

La nostra intervenció es caracteritza per l’aplicació de principis ètics basats en el dret a una defensa jurídica objectiva, independent i de qualitat.

Espacio Legal - Despatx d’advocats