'*** Seguimiento con tagmanager
Espacio Legal - Despatx d’advocats
Esteu veient:

Intermediació financera

A Espacio Legal | Law & Tax ens hem especialitzat en intermediació amb entitats financeres. D’una banda, aconsellem als nostres clients com canalitzar els seus estalvis i inversions i de l’altra busquem la millor solució per a situacions econòmiques difícils.

Moltes persones opten per rendibilitzar els seus estalvis per la via de la inversió. El nostre despatx disposa d’un equip expert en l’assessorament sobre les millors opcions per a cada situació concreta, així com a aconseguir la màxima rendibilitat.

Les entitats financeres són els intermediaris que faciliten als particulars l’accés al mercat financer. A Espacio Legal | Law & Tax analitzem les seves propostes i determinem fins a quin punt poden ser rendibles per els nostres clients.

En el cas que existeixi un deute, en re-negociem la reestructuració buscant l’acord més avantatjós. Els professionals del nostre despatx, amb el lletrat Marcelino Tamargo al capdavant, són especialistes en diversos sectors, de manera que estan capacitats per informar els clients de quines són les opcions que més els convenen.

Espacio Legal - Despatx d’advocats