'*** Seguimiento con tagmanager
Espacio Legal - Despatx d’advocats
Esteu veient:

Reclamació d'impagats

A Espacio Legal | Law & Tax som conscients del problema que generen els morosos, tant a particulars com a professionals i empresaris que han de fer front a factures impagades, incompliment de contractes, deutes mercantils, indemnitzacions no cobrades, préstecs no retornats, quotes comunitàries, etc.

El nostre despatx és especialista en el cobrament de deutes. Ens fem càrrec detot el procés de gestió i recuperació d’impagats, fins i tot quan es tracta dels denominats expedients incobrables.

El nostre mètode per a la reclamació segueix el següent procès: primer determinem la vigència del deute, després fem un estudi de viabilitat de la reclamació i finalment engeguem els procediments legals oportuns per executar-lo..

Acreditar la legitimitat del deute i determinar el termini per reclamar-la és fonamental. En el cas dels requeriments de caràcter mercantil, el termini de prescripció arriba fins als 15 anys des de la data de la factura impagada.

Un cop hem determinat la possibilitat de la reclamació, analitzem quina és la millor via per dur-la a terme. Pot ser la via extrajudicial, mitjançant una reclamació amistosa al morós o als administradors de les empreses, que moltes vegades són els responsables subsidiaris; o bé per la via judicial. En aquest cas, els professionals d’Espacio Legal | Law & Tax , dirigits pel lletrat Marcelino Tamargo Menéndez, valorem jurídicament el procés, analitzem la seva viabilitat i triem el procediment adequat (monitori, judici canviari, ordinari, verbal etc.)

Espacio Legal - Despatx d’advocats