'*** Seguimiento con tagmanager
Espacio Legal - Despatx d’advocats
Esteu veient:

El despatx

Espacio Legal | Law & Tax és un despatx d’advocats fundat l’any 2006 pel lletrat Marcelino Tamargo Menéndez amb seus a Madrid, Gijón, Barcelona i Màlaga.

Pioners en la lluita contra les males pràctiques bancàries, vam ser els primers a aconseguir una sentència condemnatòria contra un banc per un dels anomenats “productes escombraries”. Des de llavors hem guanyat centenars de casos contra entitats financeres, tasca que se’ns ha reconegut amb la concessió del premi “El Suplemento 2016” en la categoria de Dret Financer.

Actualment, a Espacio Legal | Law & Tax , ens ocupem de tota mena d’especialitats jurídiques. Gràcies a un equip d’advocats amb grcional disposem de  lletrats capacitats per exercir a qualsevol banda del món. A més a més som experts en Dret Bancari, Penal-Econòmic, Fiscal, Mercantil, Civil i en Arbitratge.

Des an experiència, estem preparats per resoldre qualsevol problema legal que afecti als nostres clients. Ens hem consolidat com un referent en el dret financer nacional i en l’àmbit internade la fundació del despatx hem tingut molt clar quins són els nostres objectius: oferir als clients una defensa i assessorament basats en la professionalitat i la independència, aconseguir uns resultats favorables per als seus interessos i oferir-los un tracte proper.

I si ens pregunten quina és la nostra filosofia com a despatx, aquesta és la nostra resposta:

“Ens agrada la nostra feina, creiem en el que fem i mai no ens rendim”.


El nostre equip

Susana Tamargo

Susana Aguado

Susana Aguado

Beatriz_Colinas

Beatriz Colinas

Eladio_De_la_Concha

Eladio De la Concha

Mayte_Fernandez

Mayte Fernández

Paula_Ramos

Paula Ramos

Sergio Somiedo

Sergio Somiedo - Miguel Sánchez

Espacio Legal - Despatx d’advocats