'*** Seguimiento con tagmanager
Espacio Legal - Despatx d’advocats
Esteu veient:

Dret immobiliari

Espanya és un país de propietaris i el sector immobiliari, passats uns anys de recessió, continua sent un dels suports fonamentals de l’economia nacional.

Les transaccions que es realitzen en aquest àmbit exigeixen uns coneixements minuciosos sobre hipoteques, contractes, finançament, arrendaments, urbanisme i fiscalitat, entre altres matèries. Per això, abans de llançar-se a qualsevol tipus d’operació immobiliària, convé estar tan ben assessorat com sigui posible

A Espacio Legal | Law & Tax ens ocupem de la compravenda d’immobles i societats immobiliàries, contractes d’arrendament, contractes de promoció, de construcció i tècnics, organització i estructuració de complexos immobiliaris i hipoteques.

També assessorem sobre tots aquells aspectes que intervenen en el marc del Dret Immobiliari: regulació urbanística, Llei de Propietat Horitzontal, normativa de les comunitats autònomes i ajuntaments, especificacions tècniques, males pràctiques de promotores i societats immobiliàries, valoració del mercat i normativa mediambiental.

Tenim un equip multidisciplinari que, a més de ser especialista en Dret Immobiliari, complementa l’assessorament al client amb altres especialitats jurídiques que es poden veure implicades en les operacions immobiliàries de qualsevol tipus (laboral, ambiental, fiscal, competència etc).

Espanya s’ha convertit en un país molt atractiu per a ciutadans d’altres països, que veuen en el sector immobiliari nacional una bona oportunitat d’inversió, per no parlar dels que decideixen fixar aquí la seva residència. En Espacio Legal | Law & Tax ens hem especialitzat en assessorar-los, per això comptem amb un despatx a Màlaga (Larios Legal), una de les zones pioneres en les transaccions immobiliàries amb intervenció d’estrangers.

Espacio Legal - Despatx d’advocats